+385 1 366 70 29 info@izit.hr

3D Printeri

Sasvim je različito imati ideju u vlastitoj glavi i držati je u svojoj ruci ili je dati u ruke vašim suradnicima. 3D printeri ubrzavaju vaše razmišljanje. Ubrzajte svoje kretanje. Smanjite troškove.

Od pojedinih dizajnera, preko suradnje u procesu razvoja do same proizvodnje, Stratasys ima u ponudi 3D printer koji može odgovoriti na vaše zahtjeve. IZIT u svojoj ponudi ima profesionalne uređaje za 3D printanje koji se protežu od kategorije koja služi za brzu izradu prototipova – Rapid Prototyping pa do kategorije za direktnu digitalnu proizvodnju iz 3D modela – Direct Digital Manufacturing ili Additive manufacturing.

Svojim višegodišnjim iskustvom u području primjena tehnologija 3D printanja u procese razvoja i proizvodnje svojim partnerima i kupcima pružamo vrhunski nivo usluge i transfera znanja što u konačnici rezultira brzom i efikasnom implementacijom tehnologija i smanjenim vezanim troškovima.

Serija IDEA

Stolni 3D Printeri

3D Printer IDEA uPrint

Stratasys IDEA serija 3D printera nudi mogućnosti profesionalnog 3D printanja individualcima i malim timovima, omogućavajući povećanje kreativnosti i produktivnosti.

Tehničke karakteristike uređaja (PDF):

Serija DESIGN

Snaga izrade prototipova

3D Printer DESIGN

Ako ste ikada testirali prototip izrađen 3D printerom u realnim uvjetima prije pokretanja proizvodnje, već znate vrijednost takvog postupka. Smanjite vrijeme razvoja i povećajte kvalitetu proizvoda.

Tehničke karakteristike uređaja (PDF):

Serija PRODUCTION

Proizvodnja bez grešaka

3D Printer Stratasys PRODUCTION

Zamislite drugačiji proizvodni proces, počevši od samog pogona. Stratasys Production serija 3D printera napravljena je za direktnu digitalnu proizvodnju– od printanja prototipova, završnih proizvoda i alata za strojeve.

Tehničke karakteristike uređaja (PDF):

Serija DENTAL

Digitalna stomatologija

3D Printer Stratasys DENTAL

Sve veći broj dentalnih laboratorija okreće se digitalnoj proizvodnji. S 3D printerom, kao dijelom poslovne strategije, povećajte produktivnost te poboljšajte kvalitetu i preciznost proizvoda.

Tehničke karakteristike uređaja (PDF):


Istaknuti 3d Printeri

Istaknuti 3d Printeri