+385 1 366 70 29 info@izit.hr

Proizvodi

U vrijeme brzih promjena naprednih rješenja iz domene primjene računala u strojarstvu i industriji općenito pred tvrtke se postavljaju dodatni zadaci praćenja tehnoloških kretanja i njihovog usvajanja. U novije vrijeme trend je da se te tehnologije prate putem vanjskih partnera, bilo kroz vanjske usluge ili kroz savjetovanja prilikom implementacije rješenja. IZIT ima misiju pratiti svoje partnere pružajući im vrhunski nivo usluge i kvalitetu rješenja. Svojim partnerima savjetujemo kako izvući najviše iz postojećih tehnologija koje već koriste te na koji način najbolje uvoditi nove tehnologije u proizvodni proces.

3D Printeri

U svojoj ponudi imamo profesionalne uređaje za 3D printanje koji se protežu od kategorije koja služi za brzu izradu prototipova – Rapid Prototyping pa do kategorije za direktnu digitalnu proizvodnju iz 3D modela – Direct Digital Manufacturing ili Additive manufacturing.

IZIT je ovlašteni partner firme Stratasys, jedne od vodećih tvrtki iz područja 3D Printa u svijetu.

Programska podrška

Osnova svake suvremene proizvodnje je 3D model – virtualni prototip proizvoda. Za izradu 3D modela i pripadajuće tehničke dokumentacije koriste se programski paketi različite prirode.

IZIT s ponosom može ponuditi vodeće svjetske programske pakete, bilo da se radi o CAD, CAM, CAE paketima ili o specijaliziranim rješenjima za povratno inženjerstvo – Reverse Engineering ili popravak i prevođenje 3D podataka.

Ostala oprema

Putem suradnje s našim partnerima možemo ponuditi veliki spektar rješenja i opreme iz 3D svijeta:

  • 3D skeneri – uređaji za digitalizaciju
  • fotogrametrijska mjerna oprema
  • 3D print uređaji ostalih tehnologija
  • inspekcijska povećala
  • inspekcijski mikroskopi
  • mjerni mikroskopi

Istaknuti proizvodi & usluge

Istaknuti proizvodi & usluge